Dutch English
Parts Shop
My Saab


Loading...
Photo Description Price
 
Button-Seat-Belt-Lock Button - Seat Belt Lock

900 (1986-1993)
21,10 *
per unit


 
 
 
 
 
Rijksstraatweg 119
7383 AN Voorst
+31 (0)6 10050290
info@saabworld.nl

IBAN: NL15 RABO 0111 6698 71VOORST VIERT FEEST - SAABWORLD OOK

Grote opening SaabWorld met Kerstmarkt en onderdelenmarkt 


Begin dit jaar is de Rijksstraatweg die dwars door Voorst loopt op de schop gegaan, en niet zo’n klein beetje ook. Een nieuwe rondweg om het dorp werd aangelegd en een complete herinrichting van de dorpskern is sindsdien gaande. Vrijwel tegelijk met de start van de werkzaamheden maakte SaabWorld een grote stap naar een nieuw pand. Een prachtige en ruime, 1.200 vierkante meter voormalige meubelzaak waar we ons magazijn en onze showroom al grotendeels hadden ingericht, maar waarin we nu ook een gloednieuwe werkplaats bouwden.  

Ondertussen gingen de werkzaamheden in de straat gestaag voort. Het oude riool verdween, de verlichting werd vervangen, bomen werden geplant en het asfalt maakte plaats voor gebakken klinkertjes. 

Als alles volgens plan verloopt is de herinrichting op 21 december helemaal afgerond en viert Voorst feest met een officiele heropening van de Rijksstraatweg met een grote Kerstmarkt met draaimolen, suikerspinnenkraam en tal van activiteiten. Voor SaabWorld, midden in de Rijksstraatweg, is dit bij uitstek het moment om bij te dragen aan de feestelijkheden en het nieuwe pand officieel te openen. We nodigen al onze klanten, Saab-clubleden en andere Saab-liefhebbers daarvoor uit. Vanaf 11:00 uur bent u welkom om het nieuwe pand aan de Rijksstraatweg 119 zelf te komen bekijken.   

Naast erwtensoep, oliebollen en Zweedse ballen zijn er die dag ook heel veel Saabs en Saab-spullen te vinden. Een deel van de ontvangstruimte en showroom ruimen we in voor een grote onderdelenmarkt, waarin duizenden Saab-onderdelen, folders en andere automobilia zijn te vinden. Misschien wel dat ene deel dat u al zo lang zoekt? We heten u graag welkom op de 21e december, van 11:00 tot 17:00 uur. 

We vinden het fijn als u laat weten of u komt. Aanmelden kan hier. Voor de eerste 50 gegadigden hebben wij een leuke attentie klaarliggen! 

Op de openingsdag is SaabWorld bereikbaar via de zuidzijde (dus vanuit de richting Zutphen). Verkeer door de Rijksstraatweg is afgesloten, maar Saabs zullen worden doorgelaten.   
 

Team SaabWorld,  

Thom, Corné, Hendri, Wouter, Jeroen, Astrid, Iskander