Reparatie

U koestert uw Saab, zoals wij dat ook doen. Daarop is SaabWorld helemaal ingericht. In onze ruime en perfect geoutilleerde werkplaats kunnen wij alle mogelijke reparaties uitvoeren om uw Saab optimaal te maken en te houden. Van APK tot complete restauratie; van deelrevisie tot tuning. Wij hebben de mensen en de beschikking over al het speciale en specifieke gereedschap dat hiervoor nodig is en putten uit een grote voorraad onderdelen, zowel nieuw als gebruikt, om iedere Saab op de weg te kunnen houden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
Foto
 
 
 
 
 
Rijksstraatweg 119
7383 AN Voorst
+31 (0)6 10050290
info@saabworld.nl

IBAN: NL15 RABO 0111 6698 71
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Gezien de perikelen rondom het Coronavirus en de adviezen van het RIVM, passen wij onze bedrijfsvoering hierop aan. SaabWorld blijft open zoals gebruikelijk voor onderdelenverkoop, occasions en reparaties aan uw Saab. Afspraken hiervoor maken we per voorkeur telefonisch of via e-mail.  

Wel is vanaf heden uitsluitend de wachtruimte toegankelijk voor bezoekers. Onze showroom is op afspraak te bezichtigen, de werkplaats is alleen toegankelijk voor eigen personeel. Wij rekenen op uw begrip!  

Team SaabWorld